Lekker blond, lekker bruin, lekker uitgerust.

Of nou ja... dat laatste hopen we maar, na bijna een maand in Griekenland. We hebben allemaal een en ander van de Oranje-zomervakantie kunnen zien dit jaar, en het zag er in elk geval heel ontspannen uit.

Maar Máxima is Máxima, en Majesteit gaf in het persgesprek bij de zomerfotosessie al aan dat ze ook erg onrustig kan worden van al dat niet werken. Ze zal dus in haar handen knijpen dat ze weer aan de slag mag. Het begin van de week stond nog even in het teken van het orde op zaken stellen (de royal-mailbox zal niet voor de poes zijn) en veel Zoom-gesprekken, maar vandaag (donderdag) mocht Máxima er ook weer even lekker op uit in den lande.

Article continues after the ad

En wel in Rotterdam, waar ze in een luchtige outfit van Zara langsging bij buurthuis Thuis in West. Daar zetten ze zich in tegen eenzaamheid onder oudere in de wijk, een project dat wordt gesteund door het Oranje Fonds. En ja, dan wil de beschermvrouwe nog wel eens langskomen natuurlijk. HM sprak met initiatiefnemers, ouderen en vrijwilligers over het project en de gevolgen van de coronacrisis.

Werk in uitvoering...

Daarmee is ons koningspaar officieel weer helemaal back in business, want de koning ging gisteren al op pad. Hij verraste in Hilvarenbeek zijn landgenoten met zijn Griekse highlights. En, joy of joys, de 'vakantiebaard' (inmiddels: koninklijke baard) blijkt óók nog steeds in de gratie.

Lekker, het koningspaar weer op hun plekkie. We hebben ze gemist de afgelopen maand.

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in