Een nieuwe jaar, dus nieuwe looks van Máxima. We kunnen niet wachten. Vorig jaar pakte ze uit met veel opvallende hoeden. Zou ze dat in 2019 ook weer doen? Vast wel, want de hoed is weer terug op te catwalk.

We blikken nog even terug op de meest besproken hoofddeksels van vorig jaar.

Article continues after the ad

1. Deze ging viral

Een hoed waar echt iedereen het over had was het exemplaar dat de koningin droeg tijdens Prinsjesdag afgelopen jaar. De reden: door de hoed zag je een deel van haar gezicht niet en dat zorgde voor een hoop hilariteit op Twitter. 

 

 

2. Recyclen

De koningin maakte een grappige en ook wel een beetje opvallende keuze tijdens een bezoek aan een wijngaard in Bernkastel-Kues. Ze koos ten eerste voor een hoed die ze al tien keer eerder droeg, maar de zwarte vilten relevé van Fabienne Delvigne droeg ze ook nog eens twee keer eerder bij een bezoek aan Duitsland.

3. Badmuts?

Soms zit er een hoed tussen die niet bij iedereen in de smaak valt. Zo ook degene die Máxima droeg toen de koning en koningin van Jordanië een bezoek aan ons land brachten. 

4. Favorietje

Eén van de favorieten van de koningin: de hoed met opgeslagen rand. Het is inmiddels uitgegroeid tot Máxima's signatuur. Het gaat om een parabuntal relevé van Fabienne Delvigne. De hoed hebben we al meer dan tien keer voorbij zien komen. 

Bron: Blauw Bloed/Modekoninginmaxima Beeld: ANP