Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

HM gaat voor Saint Tropez-vibes

Net terug van vakantie, dat vraagt om een zomers schoentje. Je zou haast denken dat de Oranjes tijdens hun Griekenland-vakantie een uitstapje hebben gemaakt naar Saint Tropez. Bij de F1 in Zandvoort werd koningin Máxima namelijk gespot op een wel heel zomers schoentje dat normaal alleen in de boe...

HM gaat voor Saint Tropez-vibes

Net terug van vakantie, dat vraagt om een zomers schoentje.

Je zou haast denken dat de Oranjes tijdens hun Griekenland-vakantie een uitstapje hebben gemaakt naar Saint Tropez. Bij de F1 in Zandvoort werd koningin Máxima namelijk gespot op een wel heel zomers schoentje dat normaal alleen in de boetieks van Saint Tropez en Parijs te shoppen is.

Nou ja, én online natuurlijk. Dus dikke kans dat ze deze beauties voor vertrek shopte en meenam in de PH-GOV. Hoe het ook zij: zo'n lekker zomers schoentje willen wij ook wel. Al is het vast voor volgend jaar (en duimen we dapper door voor een aanhoudende nazomer!).

De leren sandaaltjes met een kurken wedgehak zijn van het merk K. Jacques en zijn gemaakt om jaar in jaar uit aan te trekken (lees: hier geen trendkleurtjes) voor de betere flaneermomenten.

Dat is Majesteit wel toevertrouwd. Maar mocht jij dat nou ook willen, dat hebben we vast deze drie exemplaren voor je bij elkaar gezocht. 

Het exacte paar van HM, de Douglas, verkrijgbaar voor 275 euro via K. Jacques zelf (wel gratis thuisbezorgd)...

De Gigaro in raffia, een van de favoriete materialen van Máxima en dus helemaal HM-proof voor 240 euro...

En de Anacapri, mocht je liever geen sleehak willen, voor 235 euro

Kom maar op, met die nazomer tot aan november.

Beeld: Brunopress/K.Jacques

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in