Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Hier shopt Máxima

Het nieuwe paleis wordt nog steeds van huisraad voorzien, blijkt uit foto's van buiten Huis ten Bosch. Hier winkelt Máxima voor haar banken en andere meubels. Buiten Huis ten Bosch werd onlangs een bus van Doornebal gespot. Een interieurwinkel in Lienden die al jaren hofleverancier is. Geen wonde...

Hier shopt Máxima

Het nieuwe paleis wordt nog steeds van huisraad voorzien, blijkt uit foto's van buiten Huis ten Bosch. Hier winkelt Máxima voor haar banken en andere meubels.

Buiten Huis ten Bosch werd onlangs een bus van Doornebal gespot. Een interieurwinkel in Lienden die al jaren hofleverancier is. Geen wonder dus dat de koningin de weg naar hun showroom wist te vinden.

Doornebal Interiors biedt meubels van beroemde ontwerpers en merken, maar ook van jonger ontwerptalent en ambachtelijke ateliers. Voor elk wat wils kortom. En dat is mooi, want nu willen wij natuurlijk óók graag een kijkje nemen - en misschien wel dezelfde bank scoren als die waarop Máxima, Willem-Alexander en de A'tjes zich 's avonds neervleien.

Dagtochtje naar Lienen, anyone?

Beeld: ANP

Bron: beaumonde.nl

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in