Morgen is het weer zover!

Prinses Alexia is weer thuis uit Wales (en wordt dit weekend 17!), dus zien de Oranjes hun kans schoon. Morgen poseren zij met hun drie meiden op een nu nog geheime locatie voor de jaarlijkse zomerfotosessie.

Die werd altijd direct aan de start van de zomervakantie gehouden, maar daar is met drie opgroeiende tienermeiden met elk hun eigen plannen geen houden meer aan. Dus worden we dit jaar getrakteerd op een zomerse sessie iets verder van de vakantie af. En dus niet in de tuinen van Huis ten Bosch. Wat natuurlijk perspectieven biedt.


 

Article continues after the ad

Het voelt evengoed een béétje als the end of an era, want voor je het weet vliegen de meiden echt uit en is het voorlopig voorbij met de gezellige gezinsfoto's. Om nostalgisch van te worden. Net als deze leuke foto's van de fotosessie sinds Willem-Alexander koning werd.

2013 – de meiden in de spotlights

2014 – de zomerfotosessie ging dit jaar niet door vanwege de MH17-ramp

2015 – lekker op het strand

2016 – met hondenvriend Skipper erbij

2017 – een keer een heel andere locatie (net als in 2022 dus!)

2018 – de allerlaatste keer bij De Eikenhorst

2019 – en de eerste keer bij Huis ten Bosch

2020 – heerlijk ton-sur-ton

2021 – de laatste keer direct na de shoot het vliegtuig in

Wij kunnen niet wachten om te zien wat Willem-Alexander, Máxima, Amalia, Alexia en Ariane morgen voor ons in petto hebben!

Beeld: RVD

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in