Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Het leukste van de A's in 2020

Altijd genieten, als we onze prinsessen kunnen bewonderen. Willem-Alexander en Máxima zijn qua mediabeleid best streng: drie keer per jaar zien we onze prinsessen. Tijdens de skivakantie in Lech. Tijdens Koningsdag (dit jaar Woningsdag) en tijdens de zomerfotosessie. De laatste jaren kwam daar he...

Het leukste van de A's in 2020

Altijd genieten, als we onze prinsessen kunnen bewonderen.

Willem-Alexander en Máxima zijn qua mediabeleid best streng: drie keer per jaar zien we onze prinsessen. Tijdens de skivakantie in Lech. Tijdens Koningsdag (dit jaar Woningsdag) en tijdens de zomerfotosessie.

De laatste jaren kwam daar her en der een extra Amalia-momentje bij op (een bezoekje aan Jumping Amsterdam bijvoorbeeld), maar dat zat er in 2020 natuurlijk ook niet zomaar in.

Gelukkig hadden die drie fotomomenten ook dit jaar - en misschien wel júíst dit jaar - weer heel veel te bieden. Het leukste van Amalia, Alexia en Ariane nog een keer in beeld.

Lech

En natuurlijk dit zeer noemenswaardige momentje van Alexia

Koningsdag

De zomerfotosessie

En toch nog een bonus: de nieuwe portretten van de A's die daarop volgden

Beeld: Brunopress/Koninklijk Huis

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in