Máxima én Amalia gaan shoppen, in Griekenland.

De komende weken zijn de Oranjes op Griekse bodem en hoewel ze ook veel zullen social distancen in hun villa aan zee, staat er ongetwijfeld ook nog wel een shopping-uitje gepland. Al is het maar om een paar nieuwe tassen op te halen bij Marina Raphael.

Tijdens de zomerfotosessie van afgelopen vrijdag ging er óók een minitasje van dat label mee (waarom was onduidelijk, dus waarschijnlijk vooral om de Griekse beauty te laten zien), waar zowel Máxima, als Amalia als Ariane mee werd gekiekt. En wat blijkt? Het is niet de eerste échte Marina die de Oranjes ons geshowd hebben.

Article continues after the ad

Máxima werd vorig jaar tijdens een bezoek aan Ethiopië gespot met een tas van het merk, Amalia koos voor een echte Marina voor de Songfestival-foto (again: daar was geen tasje voor nodig, dus dan zal ze 'm wel echt héél leuk vinden) en tijdens Koningsdag.

Op links een zwart exemplaar...

...en een fijne clutch voor Koningsdag

Dikke kans dus dat zij in elk geval mee gaat, mocht mama nog een dagje Athene plannen deze vakantie. Daar heeft het label van de 22-jarige Grieks-Zwitserse namelijk een winkel. Waar je overigens óók prima online kunt shoppen. Zelfs de herfstcollectie staat al online. En de kans dat Máxima en haar meiden daar een nummertje uit meenemen, lijkt ons meer dan groot.

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in