Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Heerlijk herfstig Máxima

De koningin draait vandaag (woensdag) een dubbele dienst. En ging voor de gelegenheid volledig op herfstig. Dat de koningin haar hand niet omdraait voor twee rollen (die van koningin én die van VN-vrouw) weten we inmiddels. Maar het komt niet vaak voor dat ze beide taken op één dag uitvoert. Vand...

Heerlijk herfstig Máxima

De koningin draait vandaag (woensdag) een dubbele dienst. En ging voor de gelegenheid volledig op herfstig.

Dat de koningin haar hand niet omdraait voor twee rollen (die van koningin én die van VN-vrouw) weten we inmiddels. Maar het komt niet vaak voor dat ze beide taken op één dag uitvoert. Vandaag is zo'n uitzondering.

Vanochtend meldde Máxima zich als speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal van de VN in de Beurs van Berlage in Amsterdam, voor een forum van het Global Impact Investing Network.

Met een hoed naar een VN-bezigheid? Doet ze gewoon.

Vanmiddag reist ze als koningin door naar Utrecht voor de uitreiking van de ScieneMakers Awards, een prijs voor jongeren die (inter)nationale wedstrijden op het gebied van wetenschap en technologie hebben gewonnen. Grote klasse, zo'n dubbele dienst.

Het is hard werken, twee banen tegelijk. Maar zoals we vanavond kunnen zien in een documentaire op NPO 1: Máxima zou het niet anders willen.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in