'Ik dacht: hallo studentenleven, time to shine.'

Ze heeft al een bloeiend bestaan als influencer, schreef een boek en presenteerde een pop-up tentoonstelling over het belang van hoe dan ook kunnen zijn wie je bent. En nu heeft gravinfluencer Eloise (19) ook nog verkering. Happy days, mensen!

Gravin Eloise, de oudste dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien - we kennen haar al sinds haar eerste schreden als fashionista - is verliefd, zo verklapt ze in het LINDA.meiden Winterboek. Hoe de jongen in kwestie heet, wil ze niet kwijt.

Article continues after the ad

"Ja, ik ben heel verliefd en het is ook aan met hem. Ik ben zo happy, maar wil er niet te veel over loslaten," zegt ze.

Op zoek naar een relatie was ze niet: "Eigenlijk ben ik geen relatietype, ben snel op iemand uitgekeken. Ik dacht: hallo studentenleven, time to shine, omdat iedereen over die tijd zegt: ’Je gaat helemaal los.’ Maar toen kwam hij op mijn pad, en het voelt echt zo goed."

Eloise woont momenteel in Amsterdam, waar ze vorig jaar begon aan de hotelschool. Samen met twee vriendinnen deelt ze in een appartement. En ze kan haar 'glamourbestaan' heerlijk relativeren! 

Foto's (c) Brunopress, ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in