Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Gutentag! Oranjes in Duitsland voor staatsbezoek

Willem-Alexander en Máxima zijn de komende drie dagen in het Duitse Mecklenburg-Voor-Pommeren en Brandenburg voor een staatsbezoek. En vandaag ziet dat er zo uit. De banden met Duitsland zijn nauw, dus is ons koningspaar de komende dagen alweer op bezoek bij onze buren. En er wacht ze daar een dr...

Gutentag! Oranjes in Duitsland voor staatsbezoek

Willem-Alexander en Máxima zijn de komende drie dagen in het Duitse Mecklenburg-Voor-Pommeren en Brandenburg voor een staatsbezoek. En vandaag ziet dat er zo uit.

De banden met Duitsland zijn nauw, dus is ons koningspaar de komende dagen alweer op bezoek bij onze buren. En er wacht ze daar een druk programma.

Vanochtend (maandag) werden ze ontvangen door minister-president Manuela Schwesig en haar echtgenoot. Gezamenlijk gaan ze naar de Orangerie van Schloss Schwerin, waar geluncht wordt.

Máxima koos voor een kleurrijke outfit van Natan, die ze in 2016 droeg op Koningsdag

De rest van de dag staan er onder andere een bezoek aan het deelstaatparlement en een organisatie voor kustbescherming op het programma. Vanavond schuiven de koning en koningin aan bij een handelsdiner.

Dinsdag en woensdag trekt het koningspaar ook nog door Duitsland. De leukste foto's van de hele trip vind je elke dag natuurlijk op Nouveau.nl.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in