Zó leuk dat deze Oranje wat meer van zichzelf toont.

Gravinfluencer Eloise van Oranje, de oudste dochter van prins Constantijn, is razend populair op Instagram. Ze zit inmiddels bijna op de 230.000 volgers, en krijgt tussen de twintig en dertigduizend  likes op haar foto's.

Article continues after the ad

En dat smaakt naar meer: ze gaat een boek schrijven. Dat maakt ze bekend in haar story: "Ik ben zo blij! Ik kan eindelijk zeggen dat ik een boek ga schrijven!"

Fans van de gravin kunnen hun hart ophalen, ze gaat haar volgers namelijk bij 'het proces' betrekken. "Houd mijn account goed in de gaten", zegt ze dan ook. Waar het boek precies over gaat, is nog niet duidelijk. Wel schrijft ze het boek vermoedelijk (enigszins) samen met de meiden van Chickslovefood. Zij hebben onlangs een uitgeverij gestart, CLF, waar Eloise haar boekdeal heeft gescoord. Dat klinkt als iets rond lifestyle en lekker en gezond eten. Het boek komt rond juni uit.

Foto's (c) Eloise van Oranje

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in