Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Gravin Eloise zit nog even in spanning

De gravin van Oranje is lekker bezig. Onlangs haalde Eloise van Oranje (18), de oudste dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien, haar middelbare schooldiploma en nu is het tijd om een plekje op een vervolgopleiding te veroveren. Ze wil na de zomer graag beginnen op de hotelschool en ha...

Gravin Eloise zit nog even in spanning

De gravin van Oranje is lekker bezig.

Onlangs haalde Eloise van Oranje (18), de oudste dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien, haar middelbare schooldiploma en nu is het tijd om een plekje op een vervolgopleiding te veroveren.

Ze wil na de zomer graag beginnen op de hotelschool en had gisteren een selectiedag. De selectie bestaat uit twee fasen: de eerste is vragenlijst als voorselectie waarin wordt gelet op motivatie, het gebruik van de Engelse taal, de manier waarop antwoorden worden gegeven en hoe de voorbereiding van het aanstaande hospitality talent is.

De tweede fase is de selectie zelf, met een test en persoonlijke gesprekken. Volgens Eloise ging het goed, dus fingers crossed dat ze een plek krijgt - ze zal het vrij snel te horen krijgen.