Willem-Alexander en Máxima zouden achter hun staatsbezoek aan Ierland over twee maanden een nachtje Windsor plakken. Om op babybezoek te gaan bij Harry en Meghan?

Nee. Al zou dat natuurlijk bést een leuke bijkomstigheid kunnen zijn. Volgens bronnen van royal-reporter Rick Evers sluiten de Oranjes hun trip af op Windsor zodat onze koning zijn Kousenband op kan halen tijdens de volgende ceremonie van koningin Elizabeth.

Article continues after the ad

Onze koning kreeg vorig jaar tijdens het staatsbezoek aan Groot-Brittannië The Order of the Garter, de hoogste ridderorde van het Verenigd Koninkrijk. Maar mag 'm ook nog officieel komen ophalen. Net als koning Felipe van Spanje trouwens. Dat zou dus aansluitend op het bezoek aan Ierland gaan gebeuren.

Voor de gelegenheid kan het maar zo zijn dat Willem-Alexander en Máxima in Windsor Castle logeren. Dit deden ze vorig jaar ook al eens, op uitnodiging van koningin Elizabeth. En ja, dan zijn ze ook héél dicht bij Frogmore Cottage, waar Harry en Meghan dan zeker al genieten van hun kleintje. 

Wat er achter gesloten paleisdeuren afspeelt zullen we waarschijnlijk nooit weten. Maar alleen het idee al van ons koningspaar op Windsor Castle maakt ons blij.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in