Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Friese vakantie voor Máxima en family

Ook de Oranjes hadden een paar dagen vrij rond de Pinksteren. En zij sleten die in Friesland, getuige de vele Friezen die ons koningspaar tegenkwamen. Er komen drukke tijden aan voor koning Willem-Alexander en koningin Máxima, met hun staatsbezoek aan Ierland en de uitreiking van de Orde van de K...

Friese vakantie voor Máxima en family

Ook de Oranjes hadden een paar dagen vrij rond de Pinksteren. En zij sleten die in Friesland, getuige de vele Friezen die ons koningspaar tegenkwamen.

Er komen drukke tijden aan voor koning Willem-Alexander en koningin Máxima, met hun staatsbezoek aan Ierland en de uitreiking van de Orde van de Kousenband (waarover later deze week meer). Dus genoot het koppel met hun drie meiden nog even van de rust van Pinksteren.

De Oranjes togen naar Friesland voor een zeilreisje, meldt Blauw Bloed. Ze vaarden met De Groene Draeck door Friesland. Ze werden onder andere gespot in Hindeloopen en Koudum.

Willem-Alexander werd groot met De Groene Draeck, net als Amalia, Alexia en Ariane

Met hun meiden deed het koningspaar ook Franeker aan, waar ze op bezoek gingen bij het Koninklijk Eise Eisinga Planetarium, waar Willem-Alexander en Máxima in 2016 al eens kwamen voor een streekbezoek.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in