Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Fotosessie-time: een terugblik

Vrijdagmiddag is het dan eindelijk weer zover: de Oranjes poseren dan - bij hun nieuwe paleis! - voor de jaarlijkse zomerfotosessie. De komende dagen blikken we terug op eerdere edities. Vandaag: de prachtige fotosessie van 2018. De zomerfotosessie van 2018 was bitterzoet voor Willem-Alexander en...

Fotosessie-time: een terugblik

Vrijdagmiddag is het dan eindelijk weer zover: de Oranjes poseren dan - bij hun nieuwe paleis! - voor de jaarlijkse zomerfotosessie. De komende dagen blikken we terug op eerdere edities. Vandaag: de prachtige fotosessie van 2018.

De zomerfotosessie van 2018 was bitterzoet voor Willem-Alexander en Máxima. Het zonnetje scheen prachtig op het koningspaar (even duimen voor komende vrijdag!) en hun prachtige dochters. Maar dit zou de allerlaatste keer zijn dat ze voor de fotografen poseerden voor hun geliefde Villa Eikenhorst.

Het huis kreeg dan ook een pronkplek in de foto's, die anno 2019 bij Huis ten Bosch worden gemaakt. Maar hoe mooi de villa er ook bij stond, de koning, koningin en hun drie oogappels straalden zó fel dat het niet uit had gemaakt als ze voor een bouwval hadden gestaan. Wat was het mooi hè.

Ons heerlijke koningspaar

Prinsessen om door een ringetje te halen

Weet je nog: de Eikenhorst...

Vader en dochter hadden er zin in

Alexia ontpopte zich tot de obsessie van menig royalty-watcher

Nog één keer voor de oude voordeur...

Mama en meiden

De koning op zijn knie voor zijn vrouwen

Ook zo'n zin in verse foto's? Vrijdagmiddag lees je op Nouveau.nl alles over de zomerfotosessie van 2019!

lke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in