De jaarlijkse zomerfotosessie van de Oranjes vindt vrijdag plaats bij hun nieuwe woonpaleis. En die nieuwe setting is veelbelovend.

'Bij Paleis Huis ten Bosch', laat de RVD aan de pers weten over de locatie van de zomerfotosessie van 2019. Dat is goed nieuws, want van het nieuwe thuis van Willem-Alexander, Máxima en hun meiden krijgen we maar geen genoeg. Maar... wat kunnen we vrijdag nou eigenlijk verwachten?

Zonnig dagje

Article continues after the ad

Nou, een buitenfotosessie, dat lijkt wel vast te staan. Dat is hoe het elk jaar gaat, en bovendien wordt er vrijdag dan toch eindelijk weer wat beter weer voorspeld. Maar de vraag is: zien we de Oranjes vóór Huis ten Bosch? Of in de prachtige achtertuin?

De voorkant van het paleis met zijn prachtige, statige trap zou zomaar een grote kanshebber kunnen zijn. Er is plek zát voor de binnen- en buitenlandse fotografen om zich daar te verzamelen. En het is natuurlijk een mooie manier om het paleis te showen.

Van de andere kant is dít de nieuwe achtertuin van de Oranjes. Of tenminste: het glimpje wat we er van hebben kunnen opvangen toen het koningspaar onlangs fotografen en verslaggevers (onder wie Nouveau's eigen Josine Droogendijk, die dit blog schreef over haar dag op het paleis) toeliet in hun nieuwe thuis.

Wij stemmen daarom op achtertuinfoto's. Zodat we iets meer kunnen zien van al die pracht en praal. Oh, enne... als de hondjes daar toevallig óók rondlopen, is onze zomer helemaal gemaakt. Zomaar een tipje, voor de RVD.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in