Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Flashback: Máxima op Ascot

Een van onze favoriete Majesteitelijke looks ooit is vandaag één jaar oud. Wat was het mooi vorig jaar. Ons koningspaar mocht, aansluitend aan Willem-Alexanders grote dag bij de Orde van de Kousenband, bij Queen Elizabeth aansluiten voor een dagje Royal Ascot. En dat lieten WA en Máxima zich duid...

Flashback: Máxima op Ascot

Een van onze favoriete Majesteitelijke looks ooit is vandaag één jaar oud.

Wat was het mooi vorig jaar. Ons koningspaar mocht, aansluitend aan Willem-Alexanders grote dag bij de Orde van de Kousenband, bij Queen Elizabeth aansluiten voor een dagje Royal Ascot.

En dat lieten WA en Máxima zich duidelijk geen twee keer zeggen, getuige hun prachtige outfits van die dag. Máxima haalde met de look (een Natan) verschillende best dressed-lijsten en haar hoedje van Berry Rutjes (eerlijk: tóch waar het uiteindelijk allemaal om draait te Ascot) gooide óók al hoge ogen.

Wat ook veel mensen opviel toen Máxima per koets met koningin Elizabeth arriveerde: wat een prachtige koningin hebben wij Nederlanders toch. Een moment om door een ringetje te halen en met veel plezier op terug te blikken.

Beeld: PPE Agency/Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in