Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Even zoomen: Máxima's Koningsdagoutfit in detail

Een roze wolk van NATAN! Koningin Máxima houdt van de kleur roze. Begrijpelijk, want het staat haar prachtig, je valt er lekker in op, en wat is er zonniger (oké, misschien geel). Dat zal dan ook de briefing zijn geweest voor Edouard Vermeulen voor deze zonnige Koningsdag in Maastricht: licht, lu...

Even zoomen: Máxima's Koningsdagoutfit in detail

Een roze wolk van NATAN!

Koningin Máxima houdt van de kleur roze. Begrijpelijk, want het staat haar prachtig, je valt er lekker in op, en wat is er zonniger (oké, misschien geel).

Dat zal dan ook de briefing zijn geweest voor Edouard Vermeulen voor deze zonnige Koningsdag in Maastricht: licht, luchtig, kleurrijk, koninklijk.

Wellicht is het een variatie op deze beauty uit de nieuwste collectie?

Geen probleem voor de Belgische grootmeester, die een schitterende jurk van crêpezijde maakte voor Majesteit. Onderaan een tikje uitlopend, bovenaan voorzien van een korte schoudercape die al snel onder de overkoepelende cape (van Valentino, Máxima's ultieme favoriet) vandaan kwam. Het is er weer voor.

Al moet het niet teveel waaien...

Beeld: Brunopress/NATAN

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in