Window shoppen à la Máxima!

De Oranjes shoppen er al zes generaties lang. En die zijn natuurlijk van het betere sieradenshoppen. Dus bij Firma Steltman weten ze zeker wat mooi is.

De Hofleverancier maakte bijvoorbeeld samen met Willem-Alexander de verlovingsring van Máxima. Maar naast zulke beroemde voorbeelden word er nog veel vaker samengewerkt met onze koninklijke familie.

Article continues after the ad

Onderhoud

Zo hebben zij alle antieke parures in onderhoud, en worden prinses Beatrix, prinses Laurentien en eigenlijk alle Oranje-prinsessen door de zaak in Den Haag geholpen als ze iets te dragen zoeken voor een officiële gelegenheid.

Maar bijzonderder dan de verlovingsring van Máxima wordt het maar zelden. Daarvoor kocht Steltman in 2000 een zeldzame oranje diamant aan, puur omdat vermoed werd dat er wel eens een royal-verloving aan zou kunnen komen.

HM houdt van kleurrijk, dus deze etalage zal vast in de smaak vallen

Goeie gok

Dat bleek een goeie gok (het zal ook geholpen hebben dat WA heel subtiel even op de hoogte was gebracht van de aankoop), en voilá: ineens was Steltman maker van misschien wel de meest besproken verlovingsring ooit in Nederland. En de trouwringen, die natuurlijk ook.

Hoe het ook zij: de Oranjes hebben diepe banden bij de juwelier, waar wij normaal natuurlijk niet elke dag een kijkje kunnen nemen (al is het wél gewoon een openbaar toegankelijke winkel). Maar waar pandemietijden al niet goed voor zijn: bij Steltman kun je nu op de site digitaal window shoppen.

Of je nou wel of niet op zoek bent naar iets nieuws, wij kunnen ons slechtere tijdverdrijven voorstellen.

Beeld: Steltman/ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in