Op ons!

Het was een gekke Koningsdag, die je hopelijk lekker in de zon hebt doorgebracht. Is dat zo, dan lees je hier alles terug over wat je gemist hebt van koning Willem-Alexander, koningin Máxima en prinsessen Amalia, Alexia en Ariane.

Vooral die laatste drie lieten zich vandaag veelvuldig zien, en alleen daarom was het al een bijzondere editie van Koningsdag.

Inmiddels zijn de Oranjes weer thuis op Huis ten Bosch vanuit Eindhoven, en rest ze nog een staartje van het programma. Te beginnen met de Nationale Toost die de koning zojuist uitsprak (met een frisse das om).

Article continues after the ad

Hij herhaalde zijn woorden van vanmiddag. Op de mensen die actief en passief helpen in de strijd tegen de coronapandemie. "Op uw gezondheid en op Koningsdag, volgend jaar, in normale omstandigheden."

En nu op naar het concert van The Streamers, waar de heupen even goed los mogen (ook die van Majesteit, die de repetitie bijwoont met de koning en hun dochters). Het was een memorabele 27 april, maar wij kijken uit naar wat 27 april 2022 hopelijk gaat brengen. Of zoals de koning zelf zei: een Koningsdag om nooit te vergeten én nooit te herhalen.

Proost, op mooiere tijden!

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in