Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Eloise geeft eerste interview

Hoe de dochter van Constantijn en Laurentien omgaat met haar nieuwe Insta-roem. Ineens was ze daar, op Instagram. Of eigenlijk: ineens zag Nederland haar Instagram-account. Eloise van Oranje (18), de oudste dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien, zit al veel langer op Instagram. Als ...

Eloise geeft eerste interview

Hoe de dochter van Constantijn en Laurentien omgaat met haar nieuwe Insta-roem.

Ineens was ze daar, op Instagram. Of eigenlijk: ineens zag Nederland haar Instagram-account. Eloise van Oranje (18), de oudste dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien, zit al veel langer op Instagram. Als enige in haar familie heeft ze een openbaar account. En die is nu dus groots ontdekt.

Het begon eigenlijk allemaal toen gravin Eloise haar middelbareschooldiploma haalde. Daar kwamen wat niet zo leuke reacties op, waar Eloise op reageerde en het nieuws flink mee haalde. "Er waren er een paar die zeiden: ze verdient het helemaal niet. Ze heeft er sowieso geen moeite voor gedaan. Ik heb toen gezegd: kun je een beetje opletten op wat je zegt, want je zegt dit tegen een 17-jarig kind."