De gravinfluencer en de prins waren niet altijd even braaf.

Eloise, haar vader, goede vragen en een camera – het blijft een vermakelijke combinatie omdat er hier en daar ook een generatiekloofje naakt tussen vader en dochter die spelen om 'een kaars en een vetplant.'

Ze doen in Aardrijkskunde Kennisclips een poging om Haags en Amsterdams te spreken en Constantijn zegt alsnog sorry tegen oud-klasgenoot Mireille vanwege een punaise-incidentje. 

Constantijn vraagt zich verder over Eloise's huiswerk af 'waarom hij dit moet overhoren' en Eloise vertelt hoe leuk ze haar middelbare schooltijd vond, maar ook dat het 'chaos' was omdat ze met veel dingen tegelijk bezig was. Eloise zegt dat ze wel eens spijbelde, waarop haar vader net iets te snel 'om te roken' toevoegt, wat volgens zijn dochter 'echt een ouderantwoord is'.

Article continues after the ad

Maar ook: Constantijn schoot vol toen zijn dochter slaagde voor het VWO: 'Toen heb ik je zien huilen.' Bekijk het filmpje, het is leuk!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in