Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Een hoed à la Máxima: perfect voor hete dagen

Fabienne en Berry to the rescue! We hebben de laatste hete dag van 2022 vást nog niet gehad. Dus is deze temperatuurdip een uitgelezen kans om aan het shoppen te slaan. Bij Máxima's twee favoriete designers bijvoorbeeld. Als HM met een hoed gespot wordt, komt die eigenlijk altijd van een van twee...

Een hoed à la Máxima: perfect voor hete dagen

Fabienne en Berry to the rescue!

We hebben de laatste hete dag van 2022 vást nog niet gehad. Dus is deze temperatuurdip een uitgelezen kans om aan het shoppen te slaan. Bij Máxima's twee favoriete designers bijvoorbeeld.

Als HM met een hoed gespot wordt, komt die eigenlijk altijd van een van twee designers: de Belgische Fabienne Delvigne (onder, links), al sinds ze zich verloofde met Willem-Alexander een vaste favoriet (ook bij het Belgische koningshuis, het mag niet verbazen. En Neerlands eigen Berry Rutjes (onder, rechts).

En laten beide vrouwen nou ook een fijne webshop hebben. Wij zochten ter inspiratie alvast vijf toppers voor warme dagen voor je uit. Is het niet meer voor deze zomer (sommige modellen moeten nog vervaardigd worden), dan toch zeker voor de volgende.

De Audrey van Fabienne Delvigne – 475 euro

De Flat Brim Straw Hat van Berry Rutjes – 425 euro

De Gladys van Fabienne Delvigne – 499 euro

De Big Brim Ascot Hat van Berry Rutjes – 650 euro

De Spigy van Fabienne Delvigne – 490 euro

Happy shopping!

Beeld: Brunopress/ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in