Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Duitsers zijn fan van Amalia

De foto's van de Oranjes in Lech gaan de hele wereld over. Maar waar de Britten en Fransozen zich vooral richten op Máxima, lijken de Duitsers het meest gecharmeerd van kroonprinses Amalia. Verschillende Duitse media, waaronder Bunte en Stern, berichtten de afgelopen dagen over onze geweldige kro...

Duitsers zijn fan van Amalia

De foto's van de Oranjes in Lech gaan de hele wereld over. Maar waar de Britten en Fransozen zich vooral richten op Máxima, lijken de Duitsers het meest gecharmeerd van kroonprinses Amalia.

Verschillende Duitse media, waaronder Bunte en Stern, berichtten de afgelopen dagen over onze geweldige kroonprinses. Die vooral wordt geroemd om haar professionele manier van poseren voor de camera's.

“De prinses steelt bijna de show van de rest van het gezin”, schrijft Bunte. “Ze lijkt te genieten van de aandacht.” Ook Stern was onder de indruk van Amalia. Volgens dat blad veranderde “het kleine meisje in een elegante, zelfverzekerde tiener”.

Wisten wij al lang natuurlijk. Maar toch leuk, die internationale allure.

Beeld: ANP

Bron: Blauw Bloed

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in