Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dit zijn Máxima's opvallendste oorbellen

Een kluis vol chique juwelen, maar HM houdt van groot en kleur. Er ligt een enorme collectie met diamanten en edelstenen in de koninklijke kluis, maar veel vaker dan dat Majesteit daar uit put, grijpt ze in haar eigen sieradendoos. Waar ze een bewonderenswaardige collectie opvallende oorbellen he...

Dit zijn Máxima's opvallendste oorbellen

Een kluis vol chique juwelen, maar HM houdt van groot en kleur.

Er ligt een enorme collectie met diamanten en edelstenen in de koninklijke kluis, maar veel vaker dan dat Majesteit daar uit put, grijpt ze in haar eigen sieradendoos. Waar ze een bewonderenswaardige collectie opvallende oorbellen heeft verzameld.

Máxima houdt wel van opvallend, van kleur, van formaat, van een knipoog. En blijft keer op keer verrassen met wat er nu weer in haar oren hangt. Van een simpel H&M'etje tot Dutch Design van Miccy's (lees hier ons interview met ontwerpster Michelle de Hoogh) en peperdure luxelabels.

De liefde voor een opvallend paar zat er al vroeg in

Hangers hebben vaak de voorkeur, en enige goudzucht is HM niet vreemd

Al gaat ze ook vaak voor een opvallender materiaal of kleur

En als ze dan toch traditionele materialen zoals goud, zilver of parels kiest...

...geeft ze daar een heel eigen draai aan

Inmiddels heeft onze 'queen of earrings' wereldwijd een reputatie hoog te houden. Dus maak je borst maar nat voor wat er allemaal nog komen gaat dit najaar.

Beeld: Getty Images/ANP/Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in