Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dit Nederlandse skimerk is Máxima's favoriet

Mocht je nog in de markt zijn voor een vers pak... ...wij weten waar koningin Máxima die van haar shopt. Majesteit mag dan letterlijk de koningin van de recycle zijn (ze is wel eens gaan skiën in een pak van tien jaar oud en haar dochters dragen ook graag elkaars 'afdankertjes'), wedden dat ze vo...

Dit Nederlandse skimerk is Máxima's favoriet

Mocht je nog in de markt zijn voor een vers pak...

...wij weten waar koningin Máxima die van haar shopt.

Majesteit mag dan letterlijk de koningin van de recycle zijn (ze is wel eens gaan skiën in een pak van tien jaar oud en haar dochters dragen ook graag elkaars 'afdankertjes'), wedden dat ze voor Lech 2022 uitpakt? In 2019 en 2020 (het kon nog nét) droeg ze hetzelfde skipak.

Nu gaat ze over minder dan twee weken heerlijk een week skiën met man en dochter (alleen Ariane gaat mee dit jaar) en zonder nieuwsgierige fotografen. En zal ze ongetwijfeld de webshop van het Nederlandse Goldbergh hebben uitgeplozen.

Dat merk draagt Máxima al jaren tijdens de wintersport, zoals hieronder in 2014.

Mocht je zelf ook Máximaal willen genieten van een vers pak (en een vers pak sneeuw) dan tippen wij je in elk geval deze drie toppers die HM ook niet zouden misstaan.

Een lekker potje geometrisch...

Dit fijne nummertje in haar geliefde pied-de-poule...

Of deze heerlijk opvallende paarse look.

Kom maar op met die voorjaarsvakantie!

Beeld: Goldbergh/ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in