Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dit meisje zou later prinses worden, weet jij wie het is?

Hint: het is nu een Hare Hoogheid én een Van Oranje-Nassau Sommige koninklijke kinderfoto's zijn zo bekend dat je meteen weet om wie het gaat en soms is het even heerlijk gissen. Weet jij hoe deze kids later terechtkwamen? Swipe over de foto en je ziet het meteen.   Links Annette Sekrève op sch...

Dit meisje zou later prinses worden, weet jij wie het is?

Hint: het is nu een Hare Hoogheid én een Van Oranje-Nassau

Sommige koninklijke kinderfoto's zijn zo bekend dat je meteen weet om wie het gaat en soms is het even heerlijk gissen. Weet jij hoe deze kids later terechtkwamen? Swipe over de foto en je ziet het meteen.

Links Annette Sekrève op school in Oosterhout, rechts Hare Hoogheid Annette, prinses van Oranje-Nassau, van Vollenhoven-Sekrève. 

Links Marilène van den Broek in 1980, op vakantie in Venetië, rechts Hare Hoogheid Marilène, prinses van Oranje-Nassau, van Vollenhoven-Van den Broek. 

Links Pieter van Vollenhoven, 3 jaar oud, links professor Pieter van Vollenhove in 2019. 

Links Margriet, prinses der Nederlanden, prinses van Oranje-Nassau, prinses van Lippe-Biesterfeld in 1950, rechts in 2020.

Links Willem-Alexander, prins der Nederlanden, prins van Oranje-Nassau, rechts koning Willem-Alexander der Nederlanden.

Links Petra Brinkhorst, rechts Hare Koninklijke Hoogheid Laurentien, prinses der Nederlanden, prinses van Oranje-Nassau, mevrouw Van Amsberg-Brinkhorst. 

Links Mabel Los op haar vijftiende (hoewel ze toen vermoedelijk al Mabel Wisse-Smit heette), rechts prinses Mabel van Oranje-Nassau.

Links prins Constantijn als kleuter, rechts als de tech-start-up-wizz. 

Links Hare Koninklijke Hoogheid Margarita prinses de Bourbon de Parme in 1978, rechts in 2019.

Links Máxima Zorreguieta als peuter, link koningin Máxima der Nederlanden.

Foto's (c) Brunopress, RVD, ANP, Hollandse Hoogte, tienerfoto Mabel (c) Mabel van Oranje / Twitter 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in