Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dit is Máxima's favoriete lipstick

Zomaar iets wat we missen in mondkapjestijden. Wat kan een mens gekke dingen missen hè? Toegegeven: het is een klein gemis. Zo'n gemis dat we graag voor lief nemen. Maar wat zou het fijn zijn om weer eens een keertje lipstick te dragen buitenshuis. Zal ook HM vinden. Zij is namelijk nogal fan van...

Dit is Máxima's favoriete lipstick

Zomaar iets wat we missen in mondkapjestijden.

Wat kan een mens gekke dingen missen hè? Toegegeven: het is een klein gemis. Zo'n gemis dat we graag voor lief nemen. Maar wat zou het fijn zijn om weer eens een keertje lipstick te dragen buitenshuis.

Zal ook HM vinden. Zij is namelijk nogal fan van een subtiel glansje of rozetintje.

Van opvallend...

...tot barely there

Daarbij kiest koningin Máxima, zo weten we sinds onderstaande foto's uit werden gegeven in september, graag voor de producten van Bobbi Brown. Zie 'm daar toch eens shinen, op de vergadertafel.

Vermoedelijk was dat een gloss of een erg neutrale tint, of zou Majesteit voor een volgende vergadering misschien hebben willen switchen naar een ander kleurtje om zo wat schwung aan de dag te geven?

Hoe dan ook zijn ze het proberen waard, de aanraders van Máxima. Van lichtgetinte lip balm tot high shine-sticks: bij Bobbi Brown hebben ze het allemaal, en met zo'n royal approval kun je thuiskomen natuurlijk.

Beeld: Brunopress/Bobbi Brown

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in