Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Is dit Máxima's favoriete jurk van dit moment?

Is dit Máxima's favoriete jurk van dit moment?

Het roze snoepje mocht er nu eens zonder Valentino-cape op uit!

We hebben allemaal wel zo'n outfit waarin we ons gewoon éxtra fijn voelen. Zo eentje die altijd perfect valt, altijd in het oog springt in de kast, bij bijna elke gelegenheid lijkt te kunnen.

Natuurlijk heeft koningin Máxima er ook zo één, dat kon niet anders. En de laatste tijd lijkt dat deze jurk van NATAN te zijn. De wollen Folio uit de wintercollectie van 2020.

Ze droeg 'm voor het eerst naar de binnengeleiding van prinses Amalia in de Raad van State (hierboven). Toen met haar prachtige Valentino-cape, ook al zo'n Máxima-favoriet.

En in februari mocht de Folio weer uit het vet voor de ontvangst van de medaillewinnaars van de Winterspelen op Paleis Noordeinde. Ook weer met die cape.

En afgelopen week ging Majesteit op pad voor een dubbele dienst in Eindhoven en Utrecht en was het wéér Folio o' clock, nu eens zonder Valentino maar met hoge laarzen.

Wij snappen de obsessie helemaal, want de jurk is heerlijk warm, gekleed en voor bijna elke gelegenheid een hit. En tja, dat HM er geweldig haar passie voor de combinatie roze-rood(-paars) kan uitoefenen, is natuurlijk een extra selling point.

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in