Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dit droeg Máxima in februari

Veel videobelsessies, maar er gloort hoop. We zijn het de laatste maanden helemaal gewend geraakt, al vinden we het zeer zeker niet leuk: Máxima zien we vooral nog in videobelsessies. Op een piepklein schermpje, waar we maar net kunnen ontcijferen wat ze precies aan heeft. Grote uitzondering daar...

Dit droeg Máxima in februari

Veel videobelsessies, maar er gloort hoop.

We zijn het de laatste maanden helemaal gewend geraakt, al vinden we het zeer zeker niet leuk: Máxima zien we vooral nog in videobelsessies. Op een piepklein schermpje, waar we maar net kunnen ontcijferen wat ze precies aan heeft.

Grote uitzondering daarop was natuurlijk het 'aanzoekmoment' bij Huis ten Bosch...

Maar als de maand februari ons iets geleerd heeft, dan is het wel dat er na moderegen zonneschijn komt. Getuige Máxima's laatste look van de februarimaand (die vroeg kwam in verband met de voorjaarsvakantie).

Voor het eerst sinds half december ging ze er op 18 februari weer op uit, naar een basisschool. En dat in deze vlammende look.

Dat smaakt naar meer, en dat is dan ook precies waar wij op hopen in maart – veel Máxima-pracht a.u.b. In de lekkerste lentekleuren van bijvoorbeeld Natan.

Op naar maart nu, een maand waarin we hopelijk omkomen in de mooiste foto's van HM. 

Beeld: Getty Images, ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in