Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De week van Máxima: zakgeld en Bavaria

Koningin Máxima keerde deze week weer terug in de spotlights na een kleine chirurgische ingreep. En zag er uitgerust uit. We hebben het deze week veel zonder onze koningin moeten stellen, maar gelukkig bood de afgelopen week uitkomst: Máxima trok twee keer het land in. Op maandag was ze in Breda ...

De week van Máxima: zakgeld en Bavaria

Koningin Máxima keerde deze week weer terug in de spotlights na een kleine chirurgische ingreep. En zag er uitgerust uit.

We hebben het deze week veel zonder onze koningin moeten stellen, maar gelukkig bood de afgelopen week uitkomst: Máxima trok twee keer het land in.

Op maandag was ze in Breda om de Week van het Geld te openen, in aanwezigheid van heel veel basisschoolleerlingen. Máxima is erevoorzitter van platform Wijzer in geldzaken.

Biertje?

Donderdag werden we weer getrakteerd op onze koningin, toen bij de viering van 300 jaar Bavaria. De koningin kreeg een rondleiding in de brouwerij in Lieshout, en sprak met de familie die de brouwerij al generaties lang runt.

Ze verscheen op beide plekken gewoon op hakken, ondanks het gerucht dat ze geopereerd is aan haar voet.

Een nog lege agenda

Komende week staat er nog niets in de koninklijke agenda. Maar de kans is groot dat Máxima wel ergens ten tonele zal verschijnen. In dat geval lees je er natuurlijk alles over op Nouveau.nl.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in