Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De week van Máxima: weer vol aan de slag

Koningin Máxima stond na haar vakantie in Lech weer vol in de startblokken: het werd een drukke royalweek. Op dinsdag toog ze naar Amersfoort voor een symposium, waar ze schitterde in een bekende jurk in grijs en geel van Natan. Daar sprak ze onder andere met een groep ondernemers. Woensdag meldd...

De week van Máxima: weer vol aan de slag

Koningin Máxima stond na haar vakantie in Lech weer vol in de startblokken: het werd een drukke royalweek.

Op dinsdag toog ze naar Amersfoort voor een symposium, waar ze schitterde in een bekende jurk in grijs en geel van Natan. Daar sprak ze onder andere met een groep ondernemers.

Woensdag meldde ons koningspaar zich op de luchthaven van de Duitse stad Bremen voor een overvol werkbezoek aan die stad. Voor die drukke dag koos de koningin een bekende outfit van Jan Taminiau, die ze eerder al eens droeg op Koningsdag, en tijdens een bezoek aan China. Ze gooide er, als altijd, hoge ogen mee bij de Duitsers.

Lege agenda

Het is nu even de vraag wanneer we onze koningin weer gaan zien. Koning Willem-Alexander heeft voor komende week een druk schema volgens de RVD (met onder andere een bezoek aan het Reevediep en de viering van ‘100 jaar luchtvaart in Nederland’), maar over Máxima's plannen is nog niets bekend gemaakt.

Zodra ze ergens in den lande aan de slag gaat, lees je hier natuurlijk over op Nouveau.nl.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in