Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De week van Máxima: van Coding College Codam tot de bouw op

De week van onze koningin stond in het teken van diverse werkbezoeken in eigen land. De koningin was dinsdagmiddag in Amsterdam om het Coding College Codam officieel te openen. En deed dat in een bekende gele Oscar de la Renta! Jong talent Máxima ontmoette veel jong talent. De programmeerschool h...

De week van Máxima: van Coding College Codam tot de bouw op

De week van onze koningin stond in het teken van diverse werkbezoeken in eigen land.

De koningin was dinsdagmiddag in Amsterdam om het Coding College Codam officieel te openen. En deed dat in een bekende gele Oscar de la Renta!

Jong talent

Máxima ontmoette veel jong talent. De programmeerschool hoopt een oplossing te bieden voor het tekort aan goed opgeleide programmeurs in Nederland. En dat vindt onze koningin, als lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap, mooi om te zien.

#ShinyHappyQueen

Als Hare Majesteit al aangeslagen was over de kritiek op haar ontmoeting met de omstreden kroonprins Mohammed van Saoedi-Arabië, dan was daar bij haar werkbezoek van dinsdag niets meer van te merken. En ook woensdag was het business as usual, #ShinyHappyQueen.

In de ochtend was ze in Breda om met eigen ogen te zien hoe stichting Met je Hart eenzaamheid onder ouderen bestrijdt. De stichting is winnaar van het grote Appeltje van Oranje 2019, de prijs van het Oranje Fonds voor succesvolle sociale initiatieven.

Omkleedstop

Op de terugweg naar Den Haag maakte Máxima een omkleedstop om zich in een Natan (een groene deux-pièce met bijbehorende corsage) te hullen voor ze zich meldde in Rotterdam.

In het Wereldmuseum opende ze de tentoonstelling Superstraat. In deze fictieve straat wonen en werken tien Rotterdammers die in de stad zijn geboren, getogen, er naartoe verhuisd of gevlucht.

De bouw op

Koningin Máxima ging donderdagmiddag de bouw op, tijdens een werkbezoek aan Bouwgroep Dijkstra Draisma in Dokkum. Waar ze speciaal de oranje loper voor haar hadden uitgerold.