Ook voor Máxima en de rest van de koninklijke familie zit de voorjaarsvakantie er weer op. De ski-kleding kan weer in de kast en een nieuwe werkweek wacht. Dit staat er op het programma van de koningin.

Dinsdag 5 maart is ze meteen aan de beurt voor een bezoek aan Amersfoort. In haar hoedanigheid van lid van het Nederlands comité voor financiering en ondernemerschap houdt Máxima een korte toespraak in de Rijtuigenloods tijdens het jubileumsymposium van Qredits-Microfinanciering.

Article continues after the ad

Bezoek aan Bremen

Dan is het woensdagochtend vroeg dag met een vlucht naar Hanzestad Bremen. Het Koninklijk Paar brengt jaarlijks een bezoek aan één of meerdere Duitse deelstaten, waarbij speciale aandacht is voor de economische betrekkingen. Vandaar dat Minister Kaag met ze meereist.

Het programma is overvol met onder andere ontmoetingen met de burgemeester en een bezoek aan de Europese module van het ruimtevaartstation ISS, ook de Bremerhaven, waar Koning Willem-Alexander met zijn ervaring op Watermanagement wel benieuwd naar zal zijn, staat op de agenda.

Het laatste nieuws en de leukste foto’s zie je natuurlijk op Nouveau.nl.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in