Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De week van Máxima: stralend in Jordanië

Deze week stond voor Koningin Máxima helemaal in het teken van haar bezoek aan Jordanië. Sowieso is het weerzien met Abdullah en Rania altijd warm, maar er stond nog veel meer op het programma. Inmiddels is Koningin Máxima al bijna tien jaar speciaal pleitbezorger van de secretaris-generaal van d...

De week van Máxima: stralend in Jordanië

Deze week stond voor Koningin Máxima helemaal in het teken van haar bezoek aan Jordanië. Sowieso is het weerzien met Abdullah en Rania altijd warm, maar er stond nog veel meer op het programma.

Inmiddels is Koningin Máxima al bijna tien jaar speciaal pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties. En daar geniet ze met volle teugen van. 

"Ik probeer te helpen, het gaat uiteindelijk om de mensen. Om hun leven beter te krijgen", zei de koningin dinsdag in Amman, aan het einde van een tweedaags werkbezoek voor de VN aan Jordanië.

Máxima zei dat ze "heel veel energie" putte uit haar internationale werk. Dat straalde ze ondanks twee vermoeiende en zoals gebruikelijk volgestopte dagen ook uit. 

Bij de drie veldbezoeken toonde ze zich weer spontaan en betrokken.

En ook tijdens het onderhoud dat ze hield met Koning Abdullah en Rania straalde ze.

Máxima's agenda aankomende week:

Woensdag 20 februari is de koningin in Vlissingen de ondertekening van het lokale samenwerkingsconvenant muziekonderwijs in de provincie Zeeland. Koningin Máxima is erevoorzitter Méér Muziek in de Klas.

Daarna worden de koffers gepakt in Huis ten Bosch, want volgend weekend vertrekt de Koninklijke familie voor hun jaarlijkse ski-vakantie in Lech. Je leest er natuurlijk alles over op Nouveau.nl.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in