Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De week van Máxima: even pas op de plaats

Het was een Máxima-luw weekje, vanwege een kleine medische ingreep. Maar komende week gaat de koningin volgens de RVD weer aan de slag. Afgelopen week heeft koningin Máxima een kleine, geplande medische ingreep ondergaan waarna ze even rust moest houden. Daarom mistte ze dit jaar NLdoet. Komende ...

De week van Máxima: even pas op de plaats

Het was een Máxima-luw weekje, vanwege een kleine medische ingreep. Maar komende week gaat de koningin volgens de RVD weer aan de slag.

Afgelopen week heeft koningin Máxima een kleine, geplande medische ingreep ondergaan waarna ze even rust moest houden. Daarom mistte ze dit jaar NLdoet. Komende week hervat ze haar werk gewoon weer, al staan er nog geen officiële bezigheden op de agenda.

Dat betekent natuurlijk niet dat ze niet last minute ergens aanschuift.

Begin deze week ging ze bijvoorbeeld onaangekondigd naar het Zwitserse Bazel voor een bankenconferentie.

Het zou ook maar zo kunnen dat ze (als het weer helemaal beter met haar gaat) komende week naar New York vliegt om deel te nemen aan de Vrouwentop van de VN, waar schoonzus Mabel deze week al acte de présence gaf.

Voor nu hebben we geen idee om wat voor ingreep het gaat, en lijkt de koningin dat ook lekker privé te houden. Gelukkig hebben we de foto's van haar eerste werkweek na Lech nog, bijvoorbeeld dit plaatje van het werkbezoek in Bremen.

En zodra er wél weer een Máxima-sighting is, lees je dat natuurlijk op Nouveau.nl.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in