Het verschil met een paar jaar geleden is enorm.

Prinsessen Amalia, Alexia en Ariane weten heel goed dat ze gezien worden door héél veel landgenoten als ze plaatsnemen voor de camera's. En dat hoef je een tiener natuurlijk geen twee keer te zeggen.

Sinds de fotosessie van 2017, de allerlaatste die niet bij De Eikenhorst en daarna Huis ten Bosch werd gehouden, zijn de opgroeiende meiden steeds bekwamer geworden in het poseren voor de lading camera's op hun gazon. Ontzettend leuk om te zien, dus doen we even een terugblikje naar de poses van toen, en die van de doorgewinterde professionals die ze nu zijn.

2017: op de Kagerplassen

Article continues after the ad

Ze waren hier duidelijk al echte tieners, maar een beetje onwennig was het nog wel, dat geposeer zo met z'n drieën. Ook werd er nog volop afgekeken bij Máxima.

2018: de laatste keer bij de Eikenhorst

De zenuwen zitten er vanzelfsprekend nog een beetje in.

2019: hallo Huis ten Bosch

Dag zenuwen (voor de buitenwereld dan), hallo prinsessen met brede lach, wapperende lokken en cheeky uitgestoken been.

2020: perfectly color-coordinated

De meiden zijn zo te zien klaar voor hun staatsieportretten. Wow.

Bonus: Koningsdag 2021

Als we nog verder bewijs wilden van hoe prachtig onze prinsessen opgroeien en hoe doorgewinterd ze inmiddels zijn, kregen we dat tijdens Koningsdag. Waar de A's zowel met als zonder hun ouders schitterden.

Wat hebben we zin in morgen!

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in