Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De Oranjes op herfstig: zo zien we ze maar zelden

Morgen is het fotosessie time, en dat nét nu de blaadjes verkleuren. Het weer wordt wisselvallig en over de exacte locatie van de fotosessie met Willem-Alexander, Máxima, Amalia, Alexia en Ariane is niets bekendgemaakt. Maar hoe leuk zou het zijn als we morgen getrakteerd worden op echte herfstki...

De Oranjes op herfstig: zo zien we ze maar zelden

Morgen is het fotosessie time, en dat nét nu de blaadjes verkleuren.

Het weer wordt wisselvallig en over de exacte locatie van de fotosessie met Willem-Alexander, Máxima, Amalia, Alexia en Ariane is niets bekendgemaakt. Maar hoe leuk zou het zijn als we morgen getrakteerd worden op echte herfstkiekjes uit de tuinen van Huis ten Bosch?

Dat is namelijk een kant die we niet veel zien van de Oranjes. De herfstige kant dus. Traditioneel poseerde het gezin altijd voor aanvang van de zomervakantie en tijdens de wintersport in Lech, maar dat is sinds dit jaar helemaal anders.

Alexia zit in Wales op school, Amalia studeert en gaat ook niet meer zomaar altijd mee op zomervakantie of wintersport. De prinsessen worden groot, en het wordt steeds moeilijker om iedereen op één moment op één plek te krijgen.

Dit jaar is het de herfst geworden waarin het wél lukte, want prinses Alexia heeft deze week herfstvakantie van het Atlantic College. Dus hopen wij dat de weergoden ons goed gezind zijn en het lang genoeg droog met een glimpje zon blijft voor wat fijne eigen-tuin-foto's.

Hoe dat er ongeveer uit kan zien? Nou, zo.

De A's in matching herfstkleur, het zal anno 2022 niet meer gebeuren.

Koningin Máxima is dol op de herfst, getuige het feit dat ze de portretten voor haar 50e verjaardag juist toen door de koning liet schieten. In eigen tuin bij Huis ten Bosch, dus dat kan morgen ook het toneel zijn.

Alternatief plan: met z'n allen te paard poseren, zoals hier in 2015 op Het Oude Loo. Hoe heerlijk zou het zijn?

Beeld: RVD

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in