De laatste werkweek van onze koningin stond in het teken van een bezoek aan New York voor de VN, winkelen in diezelfde stad met haar man en de jaarlijkse zomerfotosessie. 

Op naar New York

Máxima's laatste werkbezoek voor de vakantie was in New York voor de VN. Aankomende september is ze precies tien jaar speciaal pleitbezorger op het gebied van het beter toegankelijk maken van financiële diensten. Met het oog op het jubileum ging ze afgelopen week op gesprek ging bij VN-secretaris-generaal António Guterres.

Article continues after the ad

Shoppen met Willem-Alexander

Willem-Alexander bleek gezellig met haar mee te zijn geweest naar New York. Nog even samen weg, voor ze zes weken met hun pubers optrekken – het klinkt als een leuke investering in de Royal Relatie. En niks niets Fifth Avenue, ze sjouwden gewoon over het aanzienlijk normalere Lexington waar ze gretig winkelden bij Gap, Sephora en The Container Store.

Mediacode

De koning en de koningen waren er zich van bewust dat ze werden gefotografeerd en ze leken dat niet heel erg te vinden, maar we mogen de foto's niet laten zien vanwege de mediacode.

Say cheese!

Vrijdag was het weer tijd voor de jaarlijkse zomerfotosessie. Dit keer in de tuin van hun nieuwe paleis Huis ten Bosch. Wat zijn de plaatjes van ons koningshuis weer ongelooflijk mooi! 

Op naar Griekenland

De zomervakantie kan nu écht kan beginnen voor de Oranjes; Griekenland lonkt. 

De eerstvolgende werkafspraak staat op 18 september gepland, dan brengen de koning en koningin een streekbezoek aan Zuidwest-Drenthe. Ze doen dan Hoogeveen, Westerveld, De Wolden en Meppel aan.

Dit was de laatste editie van De week van Máxima voor de zomervakantie. Nouveau.nl houdt je de komende weken op de hoogte van onder andere zomerse hotspots, summer fashion én cultuur. 

Beelden: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in