Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De jonge Oranjes waren in opmars dit jaar

Wat hoorden we ineens véél van Amalia en co.! We zagen Alexia op TikTok, kregen op Koningsdag meer te zien van Amalia, Eloise werd gravinfluencer en broertje Claus Casimir haalde het nieuws met zijn bedrijf én verhuizing naar Schotland. De jongste Oranjes zaten bepaald niet stil, in 2020. Een ove...

De jonge Oranjes waren in opmars dit jaar

Wat hoorden we ineens véél van Amalia en co.!

We zagen Alexia op TikTok, kregen op Koningsdag meer te zien van Amalia, Eloise werd gravinfluencer en broertje Claus Casimir haalde het nieuws met zijn bedrijf én verhuizing naar Schotland. De jongste Oranjes zaten bepaald niet stil, in 2020. Een overzicht.

Amalia – Nee, dit jaar geen extra fotomomenten van onze kroonprinses: met Lech, Koningsdag en de zomerfotosessie moesten we het doen. Wel nam de oudste A het voortouw op Koningsdag, waar we werden getrakteerd op onder andere deze spectaculaire foto van de troonopvolgster. Volgend jaar (als ze 18 wordt) zal ze vermoedelijk meer in de spotlights treden. Na een jaar vrijaf in het buitenland dan, als alles gaat according to plan.

Alexia – De filmpjes die we eigenlijk niet mochten zien, zagen we stiekem bijna allemaal. Prinses Alexia op TikTok (die van vriendinnen én haar eigen account), playbackend en... zagen we daar nou een sigaretje? Typisch tienergedrag, maar wel een grappig inkijkje in de handvol die WA en Máxima ongetwijfeld hebben aan drie pubermeiden. Ook dit jaar: Alexia's eerste internationale cover als, veelzeggend wel, Princesa Rebelde.

Eloise – De dochter van Constantijn en Laurentien speelde zich stevig in de kijker dit jaar met haar eigen Instagramaccount. Waar ze naar hartenlust haar leven als student aan de Hotelschool deelt, outfits laat zien, maar ook haar ouders en ouderlijk huis zonder schroom in beeld brengt. En in Q&A's met haar inmiddels ruim 200.000 volgers deelt dat ze haar oom 'gewoon Alex' noemt.