Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De jacht op de Máxima-selfie is geopend

Als er één schaap over de dam is… De Oranjes vliegen vandaag terug vanuit Griekenland, want morgen wordt het gezellig druk bij Paleis Noordeinde. Dan huldigt het koningspaar zongebruind en uitgerust de Nederlandse medaillewinnaars van de Olympische Spelen in Tokio. Dat is altijd een dolle boel, a...

De jacht op de Máxima-selfie is geopend

Als er één schaap over de dam is…

De Oranjes vliegen vandaag terug vanuit Griekenland, want morgen wordt het gezellig druk bij Paleis Noordeinde. Dan huldigt het koningspaar zongebruind en uitgerust de Nederlandse medaillewinnaars van de Olympische Spelen in Tokio.

Dat is altijd een dolle boel, al zal de anderhalvemeter-regel natuurlijk wel iets veranderen aan de gebruikelijke, gezellige plaatjes op de trap van het paleis.

Niemand zal écht schouder aan schouder staan met de koning en de koningin, maar of dat de sporters er van zal weerhouden de Majesteiten tóch even aan te schieten voor een anderhalvemeter-selfie… wij betwijfelen het.

Sinds langebaanschaatser Kjeld Nuis in 2018 zijn mobiel trok voor een gebbetje met HM, is de jacht op dé Olympische royalselfie geopend.

Overigens hebben we de selfie van Kjeld nooit gezien (zou Suzanne Schulting inclusief tong ook in beeld zijn geweest?). Misschien omdat de RVD ingreep, maar waarschijnlijker gewoon omdat Kjeld ‘m lekker bewaart voor het nageslacht.

Nieuwe ronde, nieuwe kansen? Wie…

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in