Villa Eikenhorst, waar ons koningspaar en hun meiden tot voor kort woonden, wordt momenteel verhuurd. Maar niet aan zomaar iemand.

De Telegraaf meldt dat de koning de villa tijdelijk gaat verhuren aan de ambassadeur van Koeweit, Abdul Rahman Al-Otaibi. En dat de verhuurprijs rond de 10.000 euro per maand komt te liggen.

Article continues after the ad

Voor die prijs krijgt de ambassadeur natuurlijk een prachtige (en goed beveiligde) villa op 400 hectare grond, voorzien van alle mogelijke gemakken. En het is natuurlijk ook leuk om te melden dat je in de voormalige woning van de koning en koningin woont.

De Oranjes wonen tegenwoordig in paleis Huis ten Bosch

De Oranjes vertrokken in januari vanuit Wassenaar naar Den Haag, waar ze hun intrek namen in Huis ten Bosch. Sindsdien staat de Eikenhorst leeg. Eerder dit jaar verscheen de villa plots op Funda, ook toen om verhuurd te worden. Dat bleek een slimme één-aprilgrap te zijn van een Wassenaarse makelaar.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in