Het waren de drie A's die hoge mode-ogen gooiden in Lech. En dat leek mama Máxima helemaal prima te vinden.

Zij koos er (bewust?) voor om hetzelfde skipak uit de kast te trekken als vorig jaar. Waardoor de spotlights keurig op de lookjes van haar drie geweldige meiden kwamen te schijnen.

Er was veel te zien, voor wie naar de details keek. Zo droeg Amalia voor het eerst oorbellen en plein public, een fijn teken dat zij in training is om de Oranje-juwelen straks ook te kunnen tillen. En zagen we ook hoe prachtig de kroonprinses eruitziet in rood, net als haar moeder.

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Anouk Smulders (@anoukmsmulders) op

Ook het Amalia-effect werd nog maar eens bewezen: zowel het skipak (een Goldbergh die speciaal werd uitgerust met nepbont) als de zonnebril (een ontwerp van Pretty Little Liars-actrice Ashley Bensons label Privé Revaux à slechts dertig euro) waren niet aan te slepen. De eerste verkocht nog dinsdag uit, van de tweede waren woensdag nog slechts enkele exemplaren over.

Alexia kwam op haar beurt in het nieuws met én haar lieve vloekje, en het feit dat ze haar prachtige lokken gekleurd lijkt te hebben (er leek een mini-spoortje uitgroei te bespeuren). Mode-technisch droeg ze dezelfde skibroek als vorig jaar, heel casual en net als haar moeder.

En dan hebben we prinses Ariane nog, die in Lech vooral veel lol leek te hebben met haar nichtjes. Zij trok een wit skipak mét Oranje-historie uit de kast. Niet alleen droeg ze 'm zelf twee jaar geleden, in 2014 en 2015 werd Amalia er ook al in gespot. En dat is per saldo toch wel de grootste modetrend onder de Oranjes: net als Máxima lekker recyclen.

Beeld: BrunoPress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in