De Oranjes shopten bij Maison Vaincourt.

We kennen hun merken wel zo'n beetje. Natan. Delvigne. Massimo Dutti. Self-Portrait. Zara... maar Máxima én Amalia zijn allebei gevallen voor een nieuw label: het Franse Maison Vaincourt waar ze prachtige leren riemen maken.

Article continues after the ad

Of nou ja, eigenlijk moeten we zeggen: Máxima is gevallen voor Maison Vaincourt. Of Amalia zelf haar riem voor de zomerfotosessie shopte (of creatief bij mama uit de kast jatte, of heel snaaks in mama's online winkelmandje sleepte) weten we natuurlijk niet zeker.

Hoe het ook zij: Máxima en Amalia schitterden in hun witte pak van Massimo Dutti en jurkje van Self-Portrait. En hadden allebei een riem om van de Fransozen, zij het in een andere uitvoering.

Máxima koos voor onopvallend, Amalia juist voor een statement riem, een trucje dat ze zomaar kan hebben afgekeken bij haar moeder die dól is op een opvallende riem op z'n tijd. Dat kan nog een stuk gekker, dus wij kijken vast uit naar Amalia's volgende riemmomentje.

In de tussentijd shoppen wij online bij het Maison voor een Máxima-proof riemenlookje, want het exemplaar van Majesteit is nu in de aanbieding.

Beeld: Brunopress/Maison Vaincourt

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in