Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dáárom kwam Máxima met de Volvo van Beatrix

Het is een detail dat de niet-autoliefhebbers niet zo snel zou opvallen, maar koningin Máxima kwam vorige week voor haar bezoek aan een kweker in Honselersdijk aan in de verkeerde auto. Of, nou ja: ze kwam aan in een auto die niet van haar is. Normaliter wordt Majesteit rondgereden in een van de ...

Dáárom kwam Máxima met de Volvo van Beatrix

Het is een detail dat de niet-autoliefhebbers niet zo snel zou opvallen, maar koningin Máxima kwam vorige week voor haar bezoek aan een kweker in Honselersdijk aan in de verkeerde auto.

Of, nou ja: ze kwam aan in een auto die niet van haar is.

Normaliter wordt Majesteit rondgereden in een van de koninklijke Audi's, maar voor haar coronacrisisbezoek koos ze voor de AA-95. De Volvo S80 van schoonmoeder Beatrix.

Het waarom lijkt heel duidelijk: die Volvo is verlengd, waardoor Máxima dus meer afstand kon nemen van haar chauffeur. Bovendien heeft de wagen, heel klassiek, een tussenraampje. Heel fijn meegedacht door schoonmama, zouden wij zeggen.

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in