Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Coronatrend: doe de Máxima-legpuzzel!

De positieve kanten van de coronacrisis: we pakken oude hobby's weer op. Zo zijn de legpuzzels momenteel niet aan te slepen. Spellenmakers Jumbo en Ravensburger merken dat de verkoop van legpuzzels momenteel enorm in de lift zit, zo meldt het ANP. Er worden zelfs meer puzzels verkocht dan tijdens...

Coronatrend: doe de Máxima-legpuzzel!

De positieve kanten van de coronacrisis: we pakken oude hobby's weer op. Zo zijn de legpuzzels momenteel niet aan te slepen.

Spellenmakers Jumbo en Ravensburger merken dat de verkoop van legpuzzels momenteel enorm in de lift zit, zo meldt het ANP. Er worden zelfs meer puzzels verkocht dan tijdens de feestdagen.

Nou kunnen wij ons er wel iets bij voorstellen: het geeft iets te doen, houdt het brein actief en is heerlijk rustgevend, zij het wat kneuterig. Om het toch een beetje in NOUVEAU-sferen te houden tippen wij de puzzelliefhebber (of degene die iets nieuws wil oppakken) graag puzzels van ons koningshuis.

Een greep uit onze favoriete, nog leverbare exemplaren.

Deze verlovings-blast from the past (hier te bestellen)

De inhuldigingsspecial van Jan van Haasteren (je koopt 'm hier)

De Oranje-bovencollectie (hier verkrijgbaar)

Beeld: Koninklijk Huis

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in