Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Code Geel? Máxima kiest voor ingetogen bruin

Ze bezocht de winnaar van de Willem I Prijs 2020. Koningin Máxima heeft een bezoek gebracht aan Von Gahlen, winnaar van de tweejaarlijkse Willem Prijs 2020. Het was even een eind rijden naar Zevenaar door Code Geel en ze had zich dan ook passend herfstig gekleed in een bekende jurk van Taminiau d...

Code Geel? Máxima kiest voor ingetogen bruin

Ze bezocht de winnaar van de Willem I Prijs 2020.

Koningin Máxima heeft een bezoek gebracht aan Von Gahlen, winnaar van de tweejaarlijkse Willem Prijs 2020.

Het was even een eind rijden naar Zevenaar door Code Geel en ze had zich dan ook passend herfstig gekleed in een bekende jurk van Taminiau die het nog altijd goed doet en prima bij het weer paste.

Ook de oorbellen waren helemaal on fleek.  

Familiebedrijf Von Gahlen ontwerpt en ontwikkelt laboratoriuminrichtingen voor de productie van nucleaire geneesmiddelen en is winnaar van de Koning Willem I Prijs in de categorie MKB. Men had nog een taartje geregeld voor haar verjaardag, afgelopen dinsdag #aardig.

De Koning Willem I Stichting is in 1958 op initiatief van De Nederlandsche Bank in het leven geroepen door een aantal aan het bedrijfsleven verbonden organisaties. Doel van de stichting is de nationale economie nieuwe impulsen te geven en daarmee het aanzien van het Nederlandse bedrijfsleven te vergroten.

Koningin Máxima is erevoorzitter van de stichting en bezocht eerder ook schoonmaakbedrijf CSU en Gulpener Bierbrouwerij, de andere winnaars van 2020. Maandag maakt HM de winnaar van de Koning Willem I Priizen 2022 bekend.

DEZE POST WORDT AANGEVULD 

Foto's (c) Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in