De enige kleinzoon van prinses Beatrix voegt zich bij zijn meerderjarige zus en nicht.

Hiep hiep! Graaf Claus-Casimir, de zoon van prins Constantijn en prinses Laurentien, blaast vandaag 18 kaarsjes uit. En het is aan zijn zus Eloise (19) of we daar iets van zien.

Zij deelt nog wel eens een glimp van haar familie op Instagram, al beperkt zich dat met haar broertje tot throwbacks.

Claus-Casimir, de enige kleinzoon in een zee van kleindochters van prinses Beatrix, treedt veel minder in de spotlights dan zijn inmiddels beroemde zus. Hij heeft bijvoorbeeld geen openbaar Instagram-account en poseert maar zelden voor officiële foto's.

Article continues after the ad

De laatsten zijn dit familieportret voor de 50e verjaardag van zijn vader in 2019...

...en deze leuke kiekjes met zijn gekke oom tijdens de wintersport in Lech een paar maanden eerder.

Wel heeft hij een eigen Instagram-account voor zijn bedrijf Grails Plug, waar hij sneakers verkoopt en zus Eloise ook al eens op figureerde. Claus zelf hebben we er nog niet op gespot. Als ondernemer blijft hij liever op de achtergrond.

Wat we wél weten over het neefje van Amalia, Alexia en Ariane? Dat hij in 2020 naar Schotland vertrok om zijn middelbare school af te maken aan Gordonstoun, een gerenommeerde kostschool in Schotland die je misschien wel kent uit The Crown. Dat zijn familie hem Clausimir of Claus noemt. En dat hij géén prins is, maar een graaf, al is hij wél zesde in de lijn der troonopvolging.

Ondernemen zit hem in het bloed: prins Constantijn zet zich in voor start-ups en beginnende ondernemers en zijn eigen webshop loopt ontzettend goed. Ook Eloise toont zich een echte ondernemer. Ja, ze zit nu nog op de hotelschool, maar recent gaf ze in een podcast aan dat ze hoopt wat ze daar leert ooit in te zetten voor een eigen bedrijf, misschien wel in de horeca.

Wedden dat zij een leuk feestje voor haar broer kan regelen?

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in