Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Claudia de Breij schrijft het boek over prinses Amalia!

Leuk, meteen een selfie met de prinses! We hadden stiekem op Eus gehoopt, maar dit is ook best vrolijk nieuws. 'Ter gelegenheid van de achttiende verjaardag van Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Catharina-Amalia, de Prinses van Oranje, op 7 december 2021, heeft schrijver, cabaretier en zangeres C...

Claudia de Breij schrijft het boek over prinses Amalia!

Leuk, meteen een selfie met de prinses!

We hadden stiekem op Eus gehoopt, maar dit is ook best vrolijk nieuws. 'Ter gelegenheid van de achttiende verjaardag van Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Catharina-Amalia, de Prinses van Oranje, op 7 december 2021, heeft schrijver, cabaretier en zangeres Claudia de Breij een persoonlijk boek geschreven op basis van ontmoetingen met de Prinses,' zo meldt de RVD.

Het boek is bedoeld om de lezers kennis te laten maken met de beoogd troonopvolger. Het boek ‘Amalia’ wordt uitgegeven door Uitgeverij Pluim en verschijnt half november.

Voor het boek heeft De Breij in de zomer van 2021 enkele gesprekken gevoerd met de Prinses van Oranje over onder meer haar schooltijd, haar liefde voor muziek en wat het Koningschap en haar toekomstige rol nu voor haar betekenen (want het is nogal wat om uit plichtsbesef voor zo'n ondankbare functie te kiezen).