Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Celebs zijn helemaal in de ban van deze Máxima-tas

Beyoncé, Rihanna, Gaga: ze willen allemaal Belgisch design. Een beetje Máxima-watcher is welbekend met het Belgische merk Delvaux. Onze koningin is dol op hun tassen (net als koningin Mathilde van België trouwens!), en draagt ze regelmatig en al jaren. Maar buiten royalkringen om was Delvaux nooi...

Celebs zijn helemaal in de ban van deze Máxima-tas

Beyoncé, Rihanna, Gaga: ze willen allemaal Belgisch design.

Een beetje Máxima-watcher is welbekend met het Belgische merk Delvaux. Onze koningin is dol op hun tassen (net als koningin Mathilde van België trouwens!), en draagt ze regelmatig en al jaren.

Maar buiten royalkringen om was Delvaux nooit echt een it-merk. Daar komt nu verandering in, want de nieuwste collectie van het label is helemaal in trek bij de sterren.

Máxima met een paar van haar Delvaux-baby's

Dat is best opmerkelijk, want een merk dat al sinds 1829 bestaat leest nou niet direct als een it-merk. Maar goed, als het goed genoeg is voor letterlijke koninginnen, is het ook goed genoeg voor showbizzkoninginnen.

En dat is ook precies wat Angelina Jolie, Beyoncé, Lady Gaga en Rihanna dachten. Zij werden onlangs alle vier gespot met een Delvaux aan hun arm.

Het is allemaal héél erg Máxima, and we love it.

Wil je ook een Delvaux dan begin je het best bij de gloednieuwe Delvaux Leather Mastery-collectie, waar twee iconische designs met nieuwe technieken worden vervlochten.

Beeld: Delvaux/Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in